RSS

beurre noisette

22 Nov

Acesta este super-ingredientul-secret pentru reteta de maine! Multumim Olgutei si lui Laurentiu ca ne-au dezvaluit aceasta taina🙂

PRET: 16 lei

INGREDIENTE*:
– 600 g. de unt

MOD DE PREPARARE:
– se topeste untul la foc mic, intr-o cratita adanca, cu diametrul mic; se lasa la fiert, amestecand din cand in cand; spuma pe care o face se scoate cu o lingurita si se arunca; la un moment dat, untul ramane limpede ca uleiul, iar pe fundul craticioarei se depun resturi solide si albe; se tine untul pe foc pana ce resturile se rumenesc; se ia de pe foc si se strecoara

*pentru 220 g. de beurre noisette

 
Leave a comment

Posted by on November 22, 2011 in briose

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: