RSS

cornulete cu rahat (de post)

04 Dec

Tot din ciclul prajiturilor de post (evident, simplu de facut):

PRET: 10 lei

INGREDIENTE:
– aluat de foietaj (eu am avut congelat, de la Bella)
– rahat pentru cozonac (adica taiat deja in cubulete mici, al meu a fost de la Tecsa)

MOD DE PREPARARE:
– se decongeleaza aluatul, se taie patratele de 3 / 3 cm; se pune in centru o bucatica de rahat; se impatureste in forma unui triunghi (sau cilindru sau cum te simti inspirat)
– se asaza in tava pe hartie de copt; se coace 30 de minute in cuptorul preincalzit, la foc mediu
– dupa ce se scot din cuptor se pudreaza cu zahar, dar eu am uitat de data aceasta­čśŤ

 
Leave a comment

Posted by on December 4, 2011 in de post, foietaj

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: