RSS

pateu de pui

18 Dec

Scuze pentru intarzierea de azi, dar am fost plecata si abia acum am ajuns la un calculator. Reteta de azi imi place foarte mult si inlocuieste cu succes produsul gata facut care se gaseste la magazin. De fapt, dupa ce mananci pateu facut acasa, n-o sa mai vrei sa mananci conserve. Really yummy & nesofisticat (of course)🙂

PRET: 13 lei

INGREDIENTE:
– 500 g. ficat de pui
– 3 catei de usturoi
– busuioc
– 60 g unt
– 100 ml. smantana

MOD DE PREPARARE:
– se curata si se spala ficatul; se topeste untul intr-o tigaie; se adauga ficatul, usturoiul taiat fin si busuiocul; se prajesc 5-10 minute
– se amesteca in robotul de bucatarie ficatul cu usturoiul, busuiocul si sosul pe care l-au lasat la prajit; se adauga smantana si se mai amesteca pana rezulta o compozitie cremoasa

SERVIRE:
– se unge pe felii de paine prajita

 
Leave a comment

Posted by on December 18, 2011 in ficat

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: