RSS

cartofi natur cu sos alb

06 Jan

 Pai va povesteam ieri ca am facut niste rulouri din piept de pui cu bacon, pe care le-am servit alaturi de cartofi natur cu sos alb. Sa lamurim deci si enigma garniturii! Va asigur ca nu e nimic complicat🙂

PRET: 15 lei

INGREDIENTE:
– 700 g. cartofi
– 50 g. unt
– 200 g. cas dulce de vaca
– 200 g. smantana
– 1 legatura de marar

MOD DE PREPARARE:
– am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat cuburi de marime potrivita; i-am pus la fiert in apa cu sare si i-am lasat 15 minute din momentul in care au inceput sa fiarba; se ia cratita de pe foc si se scurg cartofii de apa
– intre timp, am dat pe razatoarea cu ochiuri mari casul; apoi, am pus untul la topit intr-o tigaie antiaderenta; am adaugat smantana si casul si le-am lasat la foc mic timp de 5 minute
– am adaugat cartofii fierti la sosul de smantana si cas si i-am lasat la foc iute; dupa 10 minute, am adaugat si mararul, tocat fin; am amestecat si am mai lasat pe foc inca 5 minute; intre timp, sosul a inceput sa se ingroase, iar casul s-a lipit de cartofi, capatand o nuanta aurie

 
1 Comment

Posted by on January 6, 2012 in garnitura, lacto-vegetarian

 

Tags: , , ,

One response to “cartofi natur cu sos alb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: