RSS

salata de rosii cu cas

08 Jan

Avand in vedere vremea urata de afara, tot ce-mi doresc este sa vina mai repede vara cu soare si caldura. Cu gandul la evenimente meteo mai prietenoase m-am apucat sa fac o salata de rosii, in care am adaugat si niste patrunjel si o ceapa verde. Pe scurt, a rezultat o salata foarte happy, care a fost gata in doi timpi si trei miscari. Singurul dezavantaj a fost faptul ca n-am gasit decat rosii-fara-gust de la Carrefour, care sunt scumpe si nu prea grozave😦 Abia astept sa vina vara si sa mananc iarasi rosii bune din gradina!

PRET: 15 lei

INGREDIENTE:
– 750 g. rosii
– 2 fire de ceapa verde
– 1 legatura de patrunjel
– 100 g. cas dulce de vaca
– 5 linguri de ulei de masline
– sare & piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:
– am curatat si am spalat ceapa, apoi am tocat-o (fasii de jumatate de centimetru grosime)
– am curatat si am spalat patrunjelul, apoi l-am tocat marunt si l-am adaugat peste ceapa
– am spalat rosiile, apoi le-am taiat felii
– am ras casul pe razatoarea cu gauri mari
– am condimentat cu sare si piper; am adaugat uleiul de masline si am amestecat bine; gata!

 
2 Comments

Posted by on January 8, 2012 in lacto-vegetarian, salata

 

Tags: , ,

2 responses to “salata de rosii cu cas

  1. Olguta

    January 8, 2012 at 15:02

    Yumm!!!😀 Happy food!

     
    • ioana

      January 8, 2012 at 15:11

      pai era cazul sa ne apucam sa combatem cumva vremea asta urata!

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: