RSS

mujdei cu rosii si oregano (de post)

21 Jan

Va povesteam ieri ceva nesofisticat, cu cartofi prajiti. A sosit momentul sa inchei povestea, dezvaluindu-va si mujdeiul cu rosii si oregano, pe care l-am facut repede-repede, cat asteptam sa se prajeasca a doua serie de cartofi. Tot ce pot sa va spun (in afara de faptul ca este o reteta foarte simpla) este ca rezultatul este incredibil de gustos!

PRET: 5 lei

INGRDIENTE:
– 11 catei de usturoi
– 11 rosii cherry dintr-un borcan de rosii conservate in suc de rosii (eu aveam facute din toamna, dar sigur se gasesc de cumparat)
– 5 linguri de ulei (am folosit de masline, dar merge si cu ulei de floarea soarelui)
– sare dupa gust
– 1 lingurita de oregano uscat

MOD DE PREPARARE
– am curatat usturoiul si l-am trecut prin presa de usturoi; am pus peste el putina sare si am inceput sa-l frec bine cu furculita, adaugand uleiul treptat, ca la maioneza
– am decojit rosiile, le-am zdrobit cu furculita si le-am adaugat in usturoiul frecat cu sare si ulei; am amestecat pana s-a omogenizat
– am adaugat si oregano si am mai amestecat putin

 
Leave a comment

Posted by on January 21, 2012 in de post, dips

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: