RSS

ficat de pui cu ceapa si patrunjel – dukan diet

01 Mar

Si dupa atata pui, sa mai facem si niste ficat, zic… Si cum orice mancare, arata mai vesel cu putin patrunjel, nu m-am putut abtine­čÖé

PRET: 8 lei

INGREDIENTE:
– 500 gr. ficat de pui
– 1 ceapa mica
– 1 legatura de patrunjel
– boia dulce

MOD DE PREPARARE:
– m-am asigurat ca ficatul nu are pielite sau alte impuritati si l-am condimentat cu putina boia dulce
– am curatat ceapa, am spalat-o si am tocat-o marunt
– am incins o tigaie antiaderenta si am pus ceapa la rumenit, cu un praf de boia dulce; am adaugat putina apa (cam 2-3 lingurite) si apoi am pus si ficatul sa se rumeneasca frumos alaturi de ceapa; dupa cateva minute, am intors ficatul si pe cealalta parte
– am spalat patrunjelul, l-am curatat si l-am tocat marunt
– am asezat ficatul pe platoul din care urma sa-l servesc si l-am presarat cu patrunjel

 
Leave a comment

Posted by on March 1, 2012 in dukan diet, ficat

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: