RSS

friptura de curcan – dukan diet

15 Mar

Sincer vorbind, m-am cam plictisit de atata pui… Si cum unora dintre noi nu prea le place vita, am zis sa incerc un alt aliment din lista celor permise de regim: carnea de curcan. Am cumparat o pulpa superioara dezosata si fara piele si am avut surpriza placuta sa descopar o fripura foooarte gustoasa🙂

PRET: 20 de lei

INGREDIENTE:
– 1 pulpa superioara de curcan fara os si fara piele (cea pe care am folosit-o a avut cam 750 gr.)
– sare & boia dulce dupa gust

MOD DE PREPARARE:
– am spalat bucata de carne si am pus-o la fiert in putina apa cu sare; am fiert-o cam 30 de minute, la foc mic; cu o lingura, am aruncat spuma care se forma la suprafata apei
– am lasat carnea sa se racoreasca, apoi am taiat-o felii groase de aproape un centimetru; am condimentat feliile de carne cu putina boia dulce
– am incins bine o tigaie antiaderenta si am fript carnea la foc iute

 

 
3 Comments

Posted by on March 15, 2012 in curcan, dukan diet

 

Tags: ,

3 responses to “friptura de curcan – dukan diet

  1. Alexandra

    March 15, 2012 at 13:01

    a foast foarte gustoasa :*

     
    • nesofisticat

      March 15, 2012 at 13:49

      🙂 ma bucur ca ti-a placut! mai fac si alta data

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: