RSS

rigatoni quattro fromaggi – dukan diet

31 Mar

I’m going wild cu aceasta reteta… Dupa ce am analizat cu atentie eticheta de pe calupul de branza gouda de la kaufland, am obeservat ca are acelasi continut de grasime (45%) si este produsa din acelasi lapte (de vaca) ca si alte trei tipuri de branza: tilsit, maasdam si edam. Prin urmare, am decis sa fac paste quattro fromaggi gandindu-ma ca nu are cum sa dauneze regimului. Am adaugat la aceasta reteta si cateva ciuperci (fiinda-mi plac mult si fiindca aratau foarte dragut acolo-n raft la supermarket). Mancarea a fost gata repede si a fost foooarte gustoasa!

PRET: 25 de lei

INGREDIENTE:
– 500 gr. rigatoni (am folosit de la Barilla)
– 5 oua
– 500 gr. ciuperci champignon
– 125 gr. branza gouda
– 125 gr. branza tilsit
– 125 gr. branza maasdam
– 125 gr. branza edam

MOD DE PREPARARE:
– am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj
– am facut focul la cuptor
– am batut cu furculita ouale, adaugand si putina sare
– am curatat ciupercile si le-am feliat
– cele patru feluri de branza le-am cumparat de la Kaufland, de la raionul de branzaturi, si le-am luat feliate; acum doar am taiat feliile de branza in patratele cu latura de aproximativ 1 centimetru
– am amestecat pastele cu branza, oul si ciupercile; le-am copt cam 20-30 de minute la foc mediu

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: