RSS

salata de cartofi noi

29 May

Imi plac foarte mult cartofii noi, iar zilele trecute am cumparat pentru prima data in acest an. Era tarziu cand mi-am dat seama ca nu am ulei in care sa-i prajesc (spre rusinea mea). Tot raul spre bine, totusi, ca in felul acesta m-am vazut nevoita sa ma gandesc la alt mod in care sa-i prepar. Am gasit cateva oua de prepelita prin frigider, iar planul a inceput sa se contureze…

PRET: 30 de lei

INGREDIENTE:
– 1 kg. de cartofi noi
– 50 gr. branza gouda
– 150 gr. branza feta
– 200 gr. smantana
– 50 gr. unt
– 1 legatura de marar
– 24 de oua de prepelita
– 6 galbenusuri de ou de gaina

MOD DE PREPARARE:
– am curatat cartofii de coaja, i-am spalat, i-am taiat in cubulete si i-am fiert in apa cu sare; i-am scurs de apa si i-am asezat intr-un castron
– am fiert ouale de prepelita; le-am curatat de coaja; le-am taiat in jumatate si le-am asezat peste cartofi
– am pus untul si smantana intr-o craticioara antiaderenta si le-am incalzit la foc mediu, pana au inceput sa fiarba; am adaugat galbenusurile de ou si branza; am amestecat bine; am tinut pe foc 1 minut, apoi am stins focul si am adaugat mararul tocat marunt
– am turnat sosul de smantana peste cartofi si ouale de prepelita

 
Leave a comment

Posted by on May 29, 2012 in lacto-vegetarian, salata

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: